VRIJEDI LI TOLIKO? Bayern odredio odštetu za Lewandowskog!

FOTO:

Fantastični poljski napadač, Robert Lewandowski, napustit će Bayern Munchen nakon dugih osam godina. Poljak će u kolovozu proslaviti 34. rođendan, ali prema posljednjim izjavama vjeruje se kako će još odigrati nekoliko sezona na vrhunskoj razini.

Zbog toga se jedan od najboljih svjetskih napadača želi okušati u novoj ligi, a u pitanju je španjolska La Liga gdje je najveći interes pokazala Barcelona. Tamošnji mediji pišu kako je Barca trenutno i jedini kandidat za transfer Lewandowskog.

A odšteta je, prema pisanju katalonskog Sporta, postavljena na 40 milijuna eura. Razni europski mediji već su pisali kako se njegov agent sastao s Barcelonom i da je jedina prepreka transferu Bayern.

Odšteta od 40 milijuna možda je visoka za 33-godišnjaka sa samo jednom godinom ugovora, ali nije nedostižna za klub koji je i dalje u ogromnim dugovima i koji bi sigurno morao platiti puno više za mlađeg, ali ni približno tako dokazanog napadača kao što je Lewandowski.

Lewin period u Bayernu svakako je završio, ali ipak je klub taj koji će imati posljednju riječ kada je u pitanju odšteta…

Komentari

komentara

« Povratak