VRIJEME JE: U Hajduk se nakon četiri godine vraća kontroverzni igrač!?

FOTO:

Hajduk ovih dana intenzivno traži kvalitetne opcije za stopersku poziciju. Kao jedno od imena koje se najviše spominje ovog ljeta je igrač koji je prije četiri godine izazvao dosta bure.

Zakopana „ratna sjekira“?

Prema posljednjim informacijama, u Hajduk bi se trebao vratiti Zoran Nižić. Podsjetimo, bivši kapetan Hajduka s Poljuda je otišao 2018. godine nakon velikog sukoba s ljudima u klubu. Nižić je tad inzistirao na povećanju plaće, no vodstvo splitskog kluba mu to nije udovoljilo. Nižić je na to odgovorio bojkotom – pod izlikom “nisam spreman” – propustio je četiri prvenstvene utakmice. Sukob se nastavio prepucavanjem preko medija, a Nižić je na kraju napustio splitksi klub u kolovozu 2018. godine.

Nakon četiri godine, i s novom u pravom, atmosfera se u Hajduku očito promijenila. Spekulacije o mogućem povratku Nižića su sve glasnije. Nižić je u 33. godini života i ima još samo godinu dana ugovora s ruskim klubom Akhmatom Groznym. Rusi Nižića plaćaju 700 tisuća eura po sezoni i Hajduk ima na tom polju proteklih godina nije mogao parirati.

Ipak, sada je stanje drugačije – osim solidne plaće, Nižić se s Hajdukom ima prilike boriti za titule.

Komentari

komentara

« Povratak