VRIJEME JE ZA NOVI POSAO: Pochettino preuzima europskog velikana!

FOTO:

Argentinski nogometni stručnjak Mauricio Pochettino, koji je u studenome prošle godine dobio otkaz u Tottenhamu, trebao bi preuzeti Benficu, piše portugalski sportski dnevnik Record. (HINA)

Pochettino je uspješno vodio Tottenham pet godina, a vrhunac je dosegnuo prošle sezone kada ga je odveo do finala Lige prvaka u kojem je Liverpool pobijedio Spurse. Nakon toga je uslijedio veliki pad. U novu sezonu Tottenham je krenuo katastrofalno i Pochettino je u studenome dobio otkaz, a naslijedio ga je Jose Mourinho.

Čim je izgubio posao u Tottenhamu, u medijima su počela nagađanja o tome gdje će 48-godišnji Pochettino nastaviti trenersku karijeru. Prvo se govorilo o Bayernu, potom o Manchester Unitedu, a u zadnje vrijeme najviše se spominjao Newcastle, koji bi uskoro trebao dobiti novog vlasnika, a u igri su Saudijski državni fond za javna ulaganja i američki milijarder Henry Mauriss.

No čini se da je Pochettino najbliži tome da preuzme Benficu, koja je, kako piše portugalski dnevnik, spremna ponuditi vrlo bogat ugovor argentinskom treneru.

MESSI OPET NAPADA: ARGENTINAC ‘POLUDIO’ PA JE NASTAO KAOS U SVLAČIONICI…

Komentari

komentara

« Povratak