VRIJEME JE ZA REPREZENTACIJE: Carlo Ancelotti nakon Reala preuzima ovu reprezentaciju?

FOTO:

Talijanski stručnjak, Carlo Ancelotti, u subotu se okitio novim naslovom prvaka, ovog puta s Real Madridom postao je prvak Španjolske.

‘Don Carlo’ tako je postao prvi trener na svijetu koji je osvojio naslov prvaka u top 5 europskih liga. To mu je uspjelo vodeći AC Milan (Italija), Chelsea (Engleska), PSG (Francuska), Bayern Munchen (Njemačka) i Real Madrid (Španjolska). No, sezona za Ancelottija i njegove izabranike nije gotova.

Real dočekuje Manchester City nakon poraza od 4:3 na Etihadu. Uoči utakmice talijanski je trener govorio o planovima za budućnost.

“Nakon ovog poglavlja u Real Madridu vjerojatno ću se povući. Ali ako Real želi da ostanem ovdje deset godina, ostat ću još deset godina. Preuzimanje reprezentacije u budućnosti može biti opcija. Kanada? Zašto ne? Volio bih to”, rekao je Ancelotti, prenosi novinar Alessandro Alciato.

U karijeri nikada nije vodio reprezentaciju. Od klubova je vodio Reggianu, Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Bayern, Napoli, Everton i Real Madrid. Ugovor s Realom mu istječe u lipnju 2024. godine.

Komentari

komentara

« Povratak