VRUĆA JESEN U TORINU: Allegri iz momčadi izbacio kapetan i to zbog ove izjave!

FOTO:

Talijanski velikan Juventus u ozbiljnoj je krizi. Igrači na terenu izgledaju nemoćno, a ni rezultati nisu dobri.

Kapetan izbačen iz momčadi

Talijanski i europski velikan Juventus katastrofalno je ušao u sezonu. Rezultati su nikad gori, a i atmosfera u svlačionici je poljuljana.

„Stara dama“ je u prvenstvu tek osma, a u Ligi prvaka je otvorila natjecanje s dva vezana poraza. Prema napisima talijanskih portala, u klubu trenutačno vlada kaos, a svi se međusobno optužuju zbog očajnih rezultata i još gore igre.

Prije nekoliko dana u javnost je isplivala informacija kako je iskusni Di Maria okrenuo leđa treneru Massimillianu Allegriju, a čini se kako je i kapetan Leonardo Bonucci na Argentinčevoj strani.

Naime, Bonucci nije odigrao niti minute protiv Monze, a Allegrijev pomoćnik Marco Landucci, koji se obratio medijima nakon utakmice, rekao je da je on izostavljen iz tehničkih razloga. Ipak, Gazzetta dello Sport dans piše da ga je Allegri odlučio izostaviti iz još jednog razloga – zbog izjave koju je dao nakon poraza od Benfice u Ligi prvaka. Radi se o ovoj izjavi u kojoj Bonucci aludira na problem trenerove taktike:

„Zabrinut sam za stanje u kojem se nalazimo, nema smisla to poricati. Nažalost, skloni smo izgubiti igru ​​tijekom utakmica. Ne znam zašto se to događa, ali činjenica je da me to najviše brine, čak i više od loših rezultata.”

Komentari

komentara

« Povratak