WEST HAM MORA REAGIRATI: Evo koliko Man. United traži za Lingarda!

FOTO:

28-godišnji engleski ofenzivac Jesse Lingard izdanak je slavne Manchester United škole ali u tom klubu, barem zasad, nije napravio velike stvari.

U periodu od 2012. godine pa sve do 2015. godine išao je na posudbe u Leicester, Birmingham, Brighton i Derby. Nakon toga uslijedio je povratak u Manchester United ali sve je to nekako bilo skromno za igrača kojem su tepali da bi mogao biti svjetska klasa.

No, početkom ove godine Lingard radi fantastičan potez te odlazi na šestomjesečnu posudbu u West Ham United. I treba priznati kako je to bio potez iz snova. Naime, ovaj engleski reprezentativac naprosto dominira u dresu ‘Čekićara’.

U 9 utakmica postigao je čak osam golova te četiri asistencije, a prije nekoliko dana stigla je potvrda iz West Hama kako će napraviti apsolutno sve što je u njihovoj moći kako bi zadržali Lingarda u svojim redovima. Međutim, Manchester United, prema engleskim medijima, traži oko 60 milijuna eura.

Također se šuška kako bi ‘Crveni vragovi’ mogli pustiti Lingarda ali zauzvrat će tražiti 22-godišnjeg veznjaka Declan Ricea koji vrijedi točno 60 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak