XAVI NASMIJAO NOGOMETNI SVIJET: “Treba nam još pojačanja…”

FOTO:

Xavi Hernández nije skrivao razočaranje nakon što Barcelona nije slavila protiv Rayo Vallecana na Camp Nou: “Razumijem razočaranje,imali smo velika očekivanja. Moramo dobro analizirati igru, poboljšati se i nastaviti vjerovati u model i nastaviti raditi”.

Istaknuo je odmah ulogu njemačkog vratara koji ih je spasio poraza: “Važno je da nam Ter Stegen spašava bodove, danas je to uspio, zato vjerujem u njega.”

Zamolite navijače za strpljenje: “Rayo se jako dobro branio. Šteta jer smo htjeli pokazati ljudima da smo na pravom putu. Razočaranje je, ali molimo za strpljenje. Razočarani smo.”. Sljedeće pitanje bio je Lewandowski.

“Zadovoljan sam jer radi za momčad. Jako dobro kontrolira loptu i pomaže momčadi. Ali naravno da nam treba malo više učinkovitosti. To je danas bio glavni problem momčadi. Robert i svi smo mi bili pomalo razočarani. No, pitanje je vremena kada će on napraviti razliku zbog koje je doveden.”

Na kraju je Xavi poručio: “Već sam rekao da se moramo nastaviti pojačavati i imamo vremena do 31. kolovoza, posebno moramo dovesti desnog beka. No, to nam nije nikakav alibi za sinoćnju utakmicu”, zaključio je Xavi.

Za Tip Dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak