Xavi se plasirao u Ligu prvaka pa odgovorio na Koemanove prozivke

FOTO:

Ronald Koeman je prije desetak dana dao intervju za španjolske medije u kojem je rekao da se ništa nije promijenilo njegovim odlaskom iz Barcelone. Nizozemac je istaknuo da je Barcelona manje zaostajala za Realom kad je on bio na klupi te da je sada razlika duplo veća.

Barcelona je jučer s 2:1 pobijedila Betis na gostovanju, a pogodak odluke zabio je Jordi Alba u 94. minuti susreta. Katalonski klub je došao do tri boda kojima je osigurao plasman u Ligu prvaka, što je bio glavni cilj Barcelone ove sezone.

Xavi je nakon utakmice održao konferenciju za medije na kojoj je između ostalog odgovorio i na Koemanove prozivke. Nije spominjao Koemana imenom, ali jasno je da je njemu odgovarao.

“Kad sam ja došao u studenom, bili smo deveti na tablici. Ne samo da je Liga prvaka bila ugrožena, već su postojale sumnje hoćemo li uopće uspjeti izboriti Europu. Smatram da je promjena i više nego očita. Da su se računali samo rezultati koje smo ostvarili otkako sam ja preuzeo ekipu, možda bismo imali šansu i za osvajanje ligaške titule”, rekao je Xavi.

BOMBA IZ PORTUGALA: BENFICA KUPILA HRVATA ZA 5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak