XAVI, SLOŽIŠ NAM LISTIĆ? Legendarni Španjolac pogodio gotovo cijelu nokaut fazu Azijskog kupa!

FOTO:

Katar je danas srušio favorizirani Japan te po prvi put osvojio Azijski kup. Da ste poslušali ono što je Xavi predviđao, danas bi uzeli pozamašan iznos na kladionici…

Katar je slavio 3:1 u finalu protiv Japana. Golove su postigli Almoez, Hatim i Afif kod Katara dok je za Japan poentirao Minamino. Zanimljivo kako je koeficijent na Katar bio nevjerojatnih 40, a mnogi su favorizirali Japan, Južnu Koreju, Iran i Australiju. No, tako nije mislio legendarni Xavi, bivši igrač Španjolske i Barcelone.

Nogometaš katarskog Al-Sadda je uoči 1. kola natjecanja po skupinama gostovao na katarskoj televiziji gdje su ga zamolili da prognozira ishod turnira. Xavi je pogodio gotovo sve reprezentacije koje će proći natjecanje po skupinama, a nakon što je pogodio gotovo sve parove šesnaestine i osmine finala, prognozirao je da će u četvrtfinale ući Japan, Kina, Australija, domaćin UAE, Južna Koreja, Katar i Irak.

Promašio je jedino Irak umjesto kojeg se u četvrtfinale iznenađujuće ugurao Vijetnam. Pogodio je tri od četiri polufinalista (UAE je izbacio Australiju), a kad je senzacionalno najavio da će njegov Katar biti prvak Azije svi su mu se smijali. To je tumačeno kao dodatno uvlačenje poslodavcima, no vizionar Xavi bio je u pravu.

Komentari

komentara

« Povratak