ZA NAJEŽITI SE: Otkriveno što je Klopp rekao Coutinho kada je odlazio u Barcelonu!

FOTO:

Liverpool je sinoć izveo nevjerojatan preokret protiv Barcelone i uspio se plasirati u finale Lige prvaka. Jedan od najvećih gubitnika u tom dvomeču zasigurno je bivši igrač Redsa koji se odlučio na prelazak u Barcelonu. U pitanju je Coutinho!

Philippe Coutinho prije dvije godine silno je želio napustiti Anfield smatrajući da mu je osvajanje Lige prvaka s Liverpoolom nemoguća misija. Upravo taj Liverpool sinoć ga je zaustavio na tom putu.

Coutinho je bio užasan u obje utakmice protiv Redsa. U 120 minuta nije postigao nijedan zgoditak, a uspio je uputiti tek dva udarca u okvir i dodati loptu suigračima tek 33 puta, od čega tek jednom uputio je ključno dodavanje.

Tri se puta odlučio na dribling i nijednom nije uspio predriblati protivnika pa je ostao na 0/9 duela.

“Ostani i izgradit će ti statuu u čast, otiđi i postat ćeš samo jedan u nizu igrača”

Mnogi su se prisjetili Kloppovih riječi koje je uputio brazilskom napadaču dok se ovaj još premišljao želi li ostati ili otići put Barcelone.

“Ostani ovdje i na kraju će ti napraviti statuu u tvoju čast. Otiđi negdje drugdje, nije bitno je li to Barcelona, Bayern ili Real Madrid, i bit ćeš samo još jedan igrač u nizu. Ovdje možeš dobiti nešto više od toga”, govorio je tada Klopp.

Nijemac je bio u pravu jer se Katalonci sada žele riješiti brazilskog reprezentativca koji će, čini se, na kraju biti samo još jedan prolaznik na Camp Nouu.

SUZE VELIKANA: ENGLEZI OTKRILI ŠTO SE DOGAĐALO S MESSIJEM NAKON UTAKMICE!

TRANSFER ŽIVOTA: Ante Rebić nikad bliže europskom gigantu!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak