ZA NEPOVJEROVATI: Prevarant se predstavio kao bivši kapetan Manchester Citya pa odmah dobio ugovor!

FOTO:

Neki nogometaši u usponu – spremni su na sve, pogotovo ako dolaze iz siromašnih zemalja trećeg svijeta. Nevjerojatna priča o prevarantu koji se pretvarao da je bivši kapetan Manchester Citya dolazi iz Srbije.

Kakvi naivci

U današnje vrijeme lako dostupnih informacija, teško je za povjerovati da je uprava srpskog kluba Slobode iz Užica „popušila“ foru nevjerojatno dovitljivog Afrikanca. Naime, Sloboda je prošle sezone doveli igrača iz Zimbabvea koji je tvrdio kako je bivši igrač Manchester Cityja.

Dotični Chibharo Tinotenda se pretvarao kao napadač koji je svojevremeno bio kapetan U-23 momčadi Manchester Cityja, a kao dokaz je priložio i fotografiju na kojoj je u dresu Cityja. Ubrzo je potpisao ugovor i čak odigrao sedam utakmica, no bez pogodaka.

Prije nekoliko mjeseci Tinotenda je čak izjavio:

„Igranje za Manchester City bilo je sjajno iskustvo koje me razvilo kao igrača i osobu. Igrao sam s nekim fenomenalnim igračima koji su me naučili puno toga i pomogli mi da postanem nogometaš kakav sam danas.“

Na žalost mladog Afrikanca, nekome iz kluba je ipak palo na pamet pomnije istražiti prošlost „Cityeve zvijezde“ što je rezultiralo raskidom ugovora.

Navijači strepe: nakon 18 godina Real Madrid prekinuo svoju slavnu tradiciju!

Komentari

komentara

« Povratak