ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Francuska će usred Eura odigrati prijateljsku utakmicu!

FOTO:

Francuska je jedan od favorita za osvajanje Europskog prvenstva. Nakon dvije utakmice dijele prvo mjesto u skupini D zajedno sa Nizozemskom.

I upravo Francuzi imaju možda i najzanimljiviji pristup turniru. Naime, kako prenose neki mediji, Francuska će dan nakon remija sa Nizozemskom odigrati prijateljsku utakmicu! mjesto klasičnog treninga, Francuska će u subotu odigrati prijateljski susret s U-21 momčadi njemačkog drugoligaša Paderborna.

Protiv istog protivnika Francuska je odigrala prijateljsku utakmicu i u četvrtak, a tada je pobijedila 7:0. Didier Deschamps te utakmice koristi kako bi dao minutažu i zadržao u formi igrače koji su igrali vrlo malo ili nisu igrali uopće u dosadašnjem tijeku Europskog prvenstva.

Osam francuskih reprezentativaca nije dobilo ni minute u prva dva kola pa je jasno da će oni zaigrati u današnjoj utakmici, a trebao bi im se pridružiti i Kylian Mbappe. Nakon što je u prvom kolu u pobjedi protiv Austrije slomio nos, Mbappe je susret s Nizozemskom presjedio na klupi, no Deschamps ga sada, čini se, polako vraća u akciju.

Komentari

komentara

« Povratak