ZA SLUČAJ DA SE HAALAND PREDOMISLI: Nikada ne biste pogodili koga City ima kao plan B!

FOTO:

Prema napisima s brojnih uglednih europskih portala, Manchester City je glavni favorit za dovođenje Erlinga Haalanda. Ipak, „građani“ imaju i plan B…

Neobičan izbor

Manchester City je najizglednija iduća destinacija sjajnog mladog napadača, Erlinga Haalanda. Ipak, na tržištu nogometnih transfera je sve moguće, pa uprava kluba s Etihada ima i plan B.

Prema riječima talijanskog novinara Nicola Schire, Manchester City je zainteresiran za portugalskog napadača Rafaela Leaa iz Milana! Engleski klub je navodno već duže vrijeme u kontaktu s njegovim menadžerom, Jorgeom Mendesom, a iznos koji Milan traži je 70 milijuna eura.

Rossoneri pokušavaju nagovoriti Leaa da ostane u Milanu, nudeći mu produljenje ugovora do 2026. godine i godišnju plaću od 4,5 milijuna eura, no mladić i dalje nije siguran gdje će nastaviti karijeru.

Osim Citya, za njega su zaintersirani i PSG-a i Barcelona.

Podsjetimo, Rafael Leao je karijeru započeo u Sportingu, a nakon toga je kratko nastupao za Lille. Od ljeta 2019. godine član je Milana. Ove sezone je u 36 utakmica postigao 12 golova i upisao jednu asistenciju.

Komentari

komentara

« Povratak