ZAČUO SE BOLNI KRIK: Zvijezda koja vrijedi čak 65 milijuna eura propušta Euro!?

FOTO:

Kingsley Coman propustio je završnicu Bayernove turbulentne sezone zbog ozljede aduktora, prošlo je gotovo šest tjedana i sve je izgledalo kao da će biti spreman na vrijeme za Euro 2024., ali onda se dogodio šok.

Tijekom rehabilitacijskog treninga francuski je nogometaš nakon intezivnog trčanja, iznenadio savio lijevu nogu tijekom driblinga i glasno vrisnuo. Odmah je pao na travnjak, uhvatio se za lijevo koljeno, a na njegovo lice je bilo iskrivljeno od boli, piše njemački Bild.

U pomoć mu je odmah dotrčao trener za rehabilitaciju i pregledao njegovo lijevo koljeno, a koju minutu kasnije i liječnik. Testirali su koljeno i za sada nisu pronašli nikakve znakove da je Coman pretrpio tešku ozljedu.

Na Comanovu žalost opet se radi o koljenu koje je već ozlijedio, početkom ove godine pokidao je unutarnji ligament, zbog čega je završio na operaciji i dva mjeseca dugom oporavku. Ipak uz pomoć trenera i liječnika se uspio pridići i polako odšepati u svlačionicu.

Iza francuskog nogometaša je teška sezona, pretrpio je četiri ozljede, ali posljednje vijesti su ga razveselile. Dobio je poziv francuskog izbornika Didiera Deschampsa za Euro 2024., ali je i saznao da će ponovno postati otac.

TUŽNE VIJESTI IZ MAKSIMIRA: IGRAČ DINAMA TEŠKO OZLIJEDIO PREDNJI KRIŽNI LIGAMENT!

Gol.hr

Komentari

komentara

« Povratak