ZAGONENTNI SPORTSKI DIREKTOR: Osijek kupio prvog igrača za novu sezonu!

FOTO:

Sportski direktor Osijeka Jose Boto dao je intervju za Dnevnik Nove TV u kojem je komentirao brojne teme vezane za Osijek. Tako se osvrnuo na svoju karijeru prije Osijeka, na to kako je odlučio doći u Osijek, ali i otkrio da je jučer dogovorio dolazak igrača iz SuperSport HNL-a.

“Već sam počeo pregovore s puno igrača. Jučer smo kupili igrača iz hrvatske lige. Ne mogu reći ime igrača i kluba u ovom trenutku, ali jučer smo kupili igrača iz SHNL-a. Naravno, ako ne nađemo što želimo u Hrvatskoj, tražit ćemo igrače u inozemstvu. Tu bi trebao pomoći skauting, nešto jako lijepo”, rekao je Boto.

Otkrio je i da je, dok je radio u Benfici, neuspješno pokušavao dovesti niz nogometaša iz Dinama.

“Sjedio sam s Mamićem u Dinamu, pokušao dovesti Šempera, sada vratara u Comu, Nikolu Moru i Brekala u Benficu. Ali to nije uspjelo jer smo ranije doveli Kalaicu bez odštete pa je ispao potpuni kaos. Sjećam se da smo željeli Pjacu, dali smo ponudu Dinamu… 10 milijuna eura, što je u to vrijeme bio velik novac. Ali onda je došao Juventus. Vidite, nismo bili dovoljno brzi, došao je Juventus i više nismo imali nikakvih izgleda”, rekao je Boto.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak