ZAISTA JE ZLATNI DEČKO: Dani Olmo još jednom pokazao kakva je klasa!

FOTO:

Klupski nogomet trenutno se nalazi na kratkoj pauzu, a u međuvremeno imamo priliku gledati dvoboje reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Isto vrijedi i za mlade reprezentacije, a glavni junak ove priče je dinamovac Dani Olmo.

Dani i mlada reprezentacija Španjolske odradili su neugodno gostovanje u dalekom Kazahstanu, koji je prije dvoboja sa Španjolcima imao maksimalan učinak iz dvije utakmice svladavši Farske Otoke i Crnu Goru. Ipak, Španjolska je preveliki zalogaj za Kazahstance iako su ostavili odličan dojam.

Naime, Olmo i društvo slavili su s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je upravo igrač Dinama. 21-godišnji dijamant u 28. minuti uspjepno je realizirao udarac s bijele točke, a zanimljivo da je u drugom poluvremenu Španjolska dobila još jedan jedanaesterac. No, tu je pucao Carles Alena, igrač Barceloine, i nažalost po Furiju promašio.

Mlada reprezentacija Furije brani naslov koji je osvojen ovog ljeta u Italiji, a ne bi trebali imati problema u kvalifikacijskoj skupini gdje se osim Kazahstana još nalaze Izrael, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Farski Otoci.

Izgleda kako je Dinamo napravio sjajan potez zadržavši mladog Španjolca u momčadi jer on zaista pokazuje da vrijedi silne milijune… Također treba napomenuti da je Olmo bio kapetan u toj utakmici pa se slobodno može kazati da je igrač Dinama vođa u Španjolskoj. Fascinantno, zar ne?

ŠOK ZA DALIĆA: VATRENI UOČI SLOVAČKE OSTALI BEZ KLJUČNOG IGRAČA PA EKSPRESNO POZVALI ZVIJEZDU HNL-A!

Komentari

komentara

« Povratak