ZAJEDNO SU TREBALI ISPISATI POVIJEST NOGOMETA: Haaland se emotivno oprostio od Raiole

FOTO:

U 54. godini život preminuo je Mino Raiola, najutjecajniji nogometni menadžer koji se brinuo o karijerama najvećih nogometnih zvijezda.

Raiola se dugo borio s bolesti. Najpoznatiji nogometni menadžer na svijetu u siječnju je završio u bolnici u Milanu, gdje je hitno operiran. Navodno je bila riječ o iznimno delikatnoj operaciji. Cijeli dan od Raiole se opraštaju ljudi iz nogometnog svijeta, a sada se oglasio i ponajbolji napadač današnjice, najtraženiji igrač na tržištu – Erling Braut Haaland.

Nakon utakmice između Borussije Dortmund i Bochuma, u kojoj je Norvežanin postigao tri pogotka, Haaland se na društvenim mrežama oprostio od svog menadžera.

Objavio je fotografiju na kojoj se nalazi s preminulim Raiolom te je kratko, ali jasno napisao: “Najbolji” i emotikon srca.

Haaland će ovog ljeta najvjerojatnije napustiti Borussiju iz Dortmunda, a zainteresiranih ne nedostaje. Spominju se tu Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, ali se najviše ističe Manchester City. Raiola i Haaland ovog ljeta trebali su ispisati nogometnu povijest i odraditi još jedan od najvećih transfera, ali nažalost, Haaland će veliki uspjeh proći bez svojeg dugogodišnjeg menadžera.

 

Komentari

komentara

« Povratak