ZAKUHTAVA SE PRIJELAZNI ROK: Dva europska giganta na pragu dogovora velike trampe dvije nezadovoljne zvijezde!

FOTO:

Iako je ljetni prijelazni rok nedavno počeo, ne nedostaje zanimljivih prelazaka igrača. Jedan od bombastičnih transfera dogodit će se na relaciji Manchester – Madrid, barem tako tvrde španjolski mediji.

Dva europska diva spremna se na razmjenu dva nezadovoljna igrača u svlačionicama, radi se naravno o veznjaku Paulu Pogbi i napadaču Garethu Baleu. Francuski reprezentativac već je dugo vremena nesretan na Old Traffordu i traži novi klub. Dolaskom Solskjaera na klupu podsjetio je na najbolje dane ali je ponovo upao u „zonu sumraka.“

Velška zvijezda je imala sjajan potencijal ali su Balea uništile ozljede, Zidane je otvoreno izjavio kako na njega ne računa, još uvijek aktualni Modrićev suigrač je izjavio kako će otići iz Madrida ili će nastaviti zarađivati te igrati golf.

Kako bilo, Zidane će dobiti svoju veliku želju – Pogbu, United igrača kojeg je želio dugo vremena – Balea te nadoplatu od 50 milijuna eura. Na kraju cijelog posla svi akteri bi mogli biti zadovoljni, dva nogometaša će dobiti novu priliku za oživljavanje pomalo posrnule karijere.

MA OVO JE GOTOVA PRIČA: JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA PONUDIO 40 MIL. EURA ZA OLMA!

NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA: Poznat je novi klub Mbappea!

Komentari

komentara

« Povratak