Zamjena za Iniestu: Barcelona nakon pet godina vraća bivšeg igrača?

FOTO:

Sad je već gotovo sto posto sigurno kako legendarni Andres Iniesta napušta Barcelonu ovog ljeta. Ako je za vjerovati španjolskim medijima, već je pronađena i zamjena.

Samo mu je 25 godina, a promijenio je već šest klubova

Andres Iniesta definitivno napušta klub i vjerojatno seli u Kinu. Iako se u medijima kao njegova potencijalna zamjena spominjao Christian Eriksen iz Tottenhama, Barcelona se ipak okrenula Italiji.

Radar katalonskog giganta našao je Luisa Alberta, 25-godišnjeg Španjolca, veznjaka Lazija. Iako relativno mlad, ovaj igrač iza sebe ima bogatu povijest.

Karijeru je započeo u Sevilli, a zatim seli upravo u Barcelonu. Ondje je, na žalost, uspio igrati samo za B momčad, nakon čega je potpisao za Liverpool. Iako je na Anfieldu službeno proveo tri godine, nije se baš naigrao već su uslijedile posudbe u Malagu i Deportivo. Konačno, od ljeta 2016. je član Lazija, u kojem napokon pokazuje dio svojih kvaliteta.

Iako je ugovorom vezan za rimski klub do 2022. godine, Lazio ne planira komplicirati stvari te je spreman Španjolca prodati za oko 30 milijuna eura.

Hrvatski su treneri zaista cijenjeni u Njemačkoj: Kovača nasljeđuje još jedan naš bivši izbornik?!

Komentari

komentara

« Povratak