ZAMJENE ZA AGUERA: Barcelona dovodi El Matadora i engleskog reprezentativca?!

FOTO:

Nogometni svijet je šokiran naprasnim odlaskom Sergija Aguera u prijevremenu igračku mirovinu zbog zdravstvenih problema. 33-godišnji Argentinac bio je jedan od najboljih napadača zadnjih 10 godina, u redovima Citya davao je golove kao na tekućoj traci.

Barcelona je sigurno izgubila velikog igrača koji se nedavno oprostio pressicom na Camp Nou, španjolski mediji javljaju da Katalonci već imaju spremne zamjene. Jedan novi napadač bi trebao biti Edinson Cavani iz Manchester Uniteda, urugvajski centarfor je nezadovoljan minutažom na Old Traffordu i želi sigurno mjesto u prvih 11.

Odlaskom Aguera upravo mu se otvara tražena prilika, navodno bi pristao i na manju plaću kakvu ima u Unitedu. Drugo pojačanje također dolazi iz istog kluba, engleski reprezentativac Marcus Rashford navodno je isto nesretan na Teatru snova a već prije se povezivao sa španjolskim gigantom.

Barcelona trenutno nema mnogo novca, ali još uvijek je brand koji može privući kvalitetne nogometaše. Napadački trozubac Depay – Rashford – Cavani jamčio bi Blaugrani borbu za trofeje na svim frontovima, bit će zanimljiv ovaj zimski mercato.

ODLIČNO RIJEŠENJE: DINAMO DOVODI POVREMENOG VATRENOG KAO NOVOG LIDERA OBRANE!

Komentari

komentara

« Povratak