ZANIMLJIV IZBOR: Barcin skaut potvrdio da prate tri igrača Dinama!

FOTO:

Nogometna škola Dinamo bez premca je najbolja u državi, a prema nekima nalazi se i u top 10 škola u cijelom svijetu. Odličan rad s mladima najbolje se vidi po rezultatima izvan Lijepe naše…

Naime, Modri već godinama redovito igraju juniorsku Ligu prvaka i tamo ostvaruju jako dobre rezultate. Koliko je Dinamo moćan dovoljno govori i učestvovanje na International Champions Cupu koji se igra u Engleskoj. Hrvatski prvak redovito dobiva pozivnice za to natjecanje, a prošle godine igrali su finale protiv Bayern Munchena.

Danas je stigao novi dokaz koliko su talenti Dinama zapravo zanimljivi stranim klubovima. Riječ je o skautu Barcelone koji se zove Goran Vučević. On danas radi kao skaut Barcelone čiji je nekada bio i igrač. Domaćoj javnosti najviše je poznat kao igrač, trener i sportski direktor Hajduka.

Upravo je Vučević bio na utakmici juniora Dinama i Manchester Citya. Mnoštvo inozemnih skauta i menadžera gledalo je remi mladih Modrih (2:2) protiv Engleza, a razlog dolaska na tu utakmicu Vučević je objasnio u razgovoru za Sportske novosti.

„Barcelona radi ciljano, ima svoje prioritete. Posebno pratimo igrače koje zacrtamo. Eto, kad se radi o Dinamu, posebno pratimo Joška Gvardiola, Antonija Marina i Tomislava Krizmanića“, rekao je bivši čelnik Hajdukove sportske politike.

Mogu li u Maksimiru zadržati svoje talente?

JE LI U PRAVU? GUARDIOLA JE OVOM IZJAVOM SPUSTIO DINAMU!

NEŠTO SE KUHA? Dani Olmo otkrio što mu je nakon utakmice rekao Guardiola!

Komentari

komentara

« Povratak