ZANIMLJIV POTEZ: Poznati talijanski nogometaš odustao od profesionalnog nogometa i otišao na Harvard!

FOTO:

Alessandro Arlotti jako je poznato ime ako ste zagriženi nogometni fan, barem u Italiji. No, ovaj 18-godišnjak sada je u fokusu jer je odlučio napraviti veliki zaokret u svojoj karijeri.

Naime, Alessandro je rođen u francuskom Niceu pa s već osam godina završio u školi nogometa Monaca. Tamo je proveo punih 10 godina, a potom je prošlog ljeta otišao u Pescaru. No, tamo se zadržao samo pola godine pa je tako prije nekoliko dana odlučio otići na Harvard!

Da, dobro ste pročitali. Arlotti je odlučio reći zbogom profesionalnom nogometu kako bi otišao na vjerojatno najprestižnije sveučilište u Sjedinjenim Američkim Državama.

Priča postaje još zanimljivija kada pogledamo kako je Alessandro bio redoviti član U-17 i U-18 momčadi odigravši čak 11 utakmica. Čak ima i svoj profil na poznatom ‘Transfermarktu’ gdje trenutno vrijedi 150 tisuća eura.

Talijanski mladić prije nekoliko je dana  objavio sliku na Instagramu kako pozire s dresom Harvarda pa se tako mora priznati da su Amerikanci dobili veliki pojačanje. U komentarima se može vidjeti kako mu prijatelji i bivši suigrači žele mnogo sreće u dalekoj Americi.

Komentari

komentara

« Povratak