ZANIMLJIV SASTANAK U SPLITU: Evo tko želi dovesti Modrića!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, još uvijek nije potpisao novi ugovor s Real Madrid iako mu ovaj 30. lipnja, a od početka godine može slobodno pregovarati s bilo kojim klubom.

Zbog toga redovito čitamo razne špekulacije o tome gdje će osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine igrati sljedeće sezone. Neki tvrde kako će ‘Kraljevi’ ipak ponuditi Modriću novi jednogodišnji ugovor dok ga drugi sele u Saudijsku Arabiju, američki MLS i tako dalje.

A sinoć su Sportske novosti objavile pravu ekskluzivu. Naime, Modrić je u jednom splitskom hotelu odradio sastanak s legendom Hajduka, Goranom Vučevićem, koji već godinu i pol radi kao sportski direktor Al Nassra.

SN pišu kako je to bio dugi razgovor te kako je Vučević očito došao u Split sa zadatkom da još jednom pokuša Luku Modrića uvjeriti da prihvati poziv iz Saudijske Arabije. I nema sumnje da Saudijci imaju jake adute, jer inače bi već digli ruke od Modrića.

Što mislite, možete li  opet zamisliti Modrića i Ronalda u istoj ekipi? Ovog puta to bi se moglo dogoditi u Saudijskoj Arabiji…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak