ŽAPER ODRADIO MAGNETSKU REZONANCU: Evo koliko Hajduk ne može računati na njega!

FOTO:

Hajduk je uspio svladati na gostovanju Rudeš 0:2. No, pobjedu su skupo platili jer se pred kraj utakmice teško ozlijedio Mihael Žaper.

A danas su stigli rezultati pregleda. 25-godišnji Mihael Žaper, ključni igrač Hajduka, zbog teške ozljede koljena neće igrati do kraja sezone, objavljeno je u vijestima na HDTV-u. To je pokazao pregled magnetskom rezonancom. Žaper se ozlijedio na subotnjoj utakmici kod Rudeša u 23. kolu SuperSport HNL-a, koju je Hajduk dobio 2:0 te je teren napustio na nosilima i u suzama.

Ovo je ogroman udarac za Hajduk i njegovu borbu za naslov jer Žaper je jedini zadnji vezni Bilih. Tako da će trener Mislav Karoglan morati smisliti rješenje za tu delikatnu poziciju od igrača koje ima na raspolaganju i kojima to nije pravo mjesto. Prijelazni rok je naime gotov, tako da Hajduk ne može izvesti kupnju iz nužde.

Žaper je u ljeto prošle godine došao u Hajduk u povijesnom transferu. Splićani su kapetana Osijeka doveli uz odštetu od milijun eura. Samo četiri igrača je Hajduk platio više: Anasa Sharbinija 2, Senijada Ibričića 1.8 te Niku Kranjčara i Filipa Krovinovića po 1.5 milijuna eura.

Žaper je tako postao peti najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba jer spomenuta dvojica dijele treće mjesto. Ubrzo po dolasku postao je nezamjenjiv.

Komentari

komentara

« Povratak