ZAR ĆE ISPASTI U LIGU B? Francuska uoči Austrije i Danske ostala bez dva ključna igrača!

FOTO:

Sa sigurnošću se može reći kako su Francuska i Engleska najmanje pokazali u prvom dijelu ovosezonske Lige nacija. Naime, ove dvije nogometne sile imaju svega dva boda iz četiri utakmice.

Francuzi se nalaze u skupini 1 gdje je prva Danska s devet bodova, druga je Hrvatska sa sedam, treća je Austrija s četiri dok su Francuzi posljednji s dva boda. S druge pak strane Englezi imaju dva boda u skupini 3, a ispred njih su Italija (5 bodova), Njemačka (6 bodova) i Mađarska (7 bodova).

No to nije kraj problema za prvake svijeta. Kapetan francuske nogometne reprezentacije, vratar Hugo Lloris, zbog ozljede će propustiti utakmice Lige nacija protiv Austrije i Danske, kao i branič Theo Hernandez, objavio je u ponedjeljak Francuski nogometni savez (FFF).

Llorisa će zamijeniti vratar Alban Lafont, a Hernandeza bek Lucas Digne. Prema FFF-u, Llorisu je u ponedjeljak ujutro u Clairefontaineu, trening-centru francuske momčadi, dijagnosticirana ozljeda desnog bedra, dok je Theo Hernandez zadobio rupturu desnog aduktora.

Komentari

komentara

« Povratak