ZAR ĆE TAMO IGRATI? Evo gdje trenutno trenira napadač Josip Drmić!

FOTO:

31-godišnji švicarski napadač, Josip Drmić, ostao je bez kluba nakon što mu je 30. lipnja istekao ugovor sa zagrebačkim Dinamom. Mnogi će se složiti kako je ovom napadaču presudilo kritiziranje tadašnjeg trenera Dinama, Ante Čačića, kojeg je otvoreno prozvao nakon poraza u Salzburgu tijekom sezone 2022/23.

Nakon toga kao da je pao u zaborav te je uglavnom dobivao priliku s klupe. Ništa se nije promijenilo dolaskom Igora Bišćana i Sergeja Jakirovića, pa je čak bio zaleđen i izvan klupe za pričuve. I onda je došao rastanak ovog ljeta.

Drmić je ostavio sjajan dojam u HNL-u noseći dresove Dinama i Rijeke. Kao igrač Dinama postigao je 20 pogodaka uz devet asistencija, a bolje brojke ima kao igrač Rijeke pa je tako zabio 32 gola uz pet asistencija.

Drmića se povezivalo s nekoliko HNL klubova, a isto tako s povratkom u Švicarsku gdje je nosio dres FC Zuricha. No, još uvijek traži angažman. Za to vrijeme trenira s nogometašima Opatije na Kantridi, piše Novi list. Opatija će od ljeta igrati u SuperSport 1. NL (drugi rang po hijerarhiji), no malo je izgledno da će joj se Drmić priključiti. Švicarski napadač je igrao za Zurich, Nürnberg, Bayer, Borussiju Mönchengladbach, Norwich City i Rijeku.

Za reprezentaciju Švicarske je u 35 nastupa zabio deset golova.

Komentari

komentara

« Povratak