ZAR JE ON TO ZASLUŽIO? Evo zašto su navijači Dinama sinoć na Trgu izviždali i psovali Petkovića!

FOTO:

Dinamo Zagreb još je prije tri kola osigurao novi naslov prvaka Hrvatske, pa su preostale utakmice, uključujući i jučerašnju protiv Rudeša, više imale prijateljski naboj. A nakon remija 3:3 protiv Rudeša spektakl u cijelom Zagrebu.

Naime, velika proslava trostruke krune dogodila se na Trgu bana Josipa Jelačića, kamo su igrači stigli autobusom s Maksimira. No, kako to biva našem društvu, ipak je došlo do manjeg incidenta u kojem su glavni akteri Bruno Petković i navijači.

Igrači su jedan po jedan izlazili na binu, najveće ovacije dobili su Bruno Petković i Arijan Ademi. Petković je prvi uzeo mikrofon, počeo ušutkavati publiku i i rekao: “Puno njih će pozivati na pjesmu, a ja imam par riječi da kažem…s obzirom da ove godine Dinamo i svi navijači okrećemo novu stranicu, mislim da ono što ste dobili s novom Upravom, mislim da svi sada živite Dinamo.”

Navijači su ga najprije oduševljeno bodrili, ali atmosfera se naglo promijenila kada je nastavio govor: “Nikad nemojte zaboravit ono što je bilo prije, bez obzira da li je netko dao prst ili ruku. Tišina! Jedan pozdrav s gospodinom s kojim uopće nisam imao toliki doticaj i uopće nismo toliko dobri bili, ali je dao za Dinamo jako puno – Mirko Barišić! Drugi pozdrav – za mladu damu koja je dala za Dinamo više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i zahvale svima što su napravili za Dinamo i da pozovome Velimira Zajeca da povede Dinamo u bolje sutra.”

Čim je Petković spomenuo Barišića i Peras, donedavne funkcionere kluba i dugogodišnje bliske suradnike Zdravka Mamića uslijedile su salve zvižduka, netko mu je dobacio “Jebo te Barišić”, a čuli su se povici “Odlazi”. Iz jednog dijela publike na spomen Barišića i Peras čuo se i aplauz.

Komentari

komentara

« Povratak