ZAR JE TO BOLJE OD HAJDUKA? Evo gdje bi Ferro mogao nastaviti karijeru!

FOTO:

Prije nekoliko dana sportski direktor Hajduka potvrdio je kako Ferro i Nikola Katić neće nastaviti u Hajduku. Posudbe su odrađene, ali dvojac se vratio u svoje klubove.

Portugalski stoper Ferro ima još dvije godine ugovor s Benficom, a tu je i opcija za još jednu godinu. No, njegova velika želja je da nakon Hajduka sljedeća destinacija bude jedan od klubova koji se nalazi u Ligama petice. I čini se kako je taj klub pronađen.

Naime, portugalski Record navodi kako je za njegove usluge zainteresiran španjolski prvoligaš Cadiz. I oni bi voljeli Ferra dovesti u svoje redove, a to se uklapa u viziju portugalskog braniča koji želi igrati u jačoj ligi od HNL-a što La Liga svakako je. U pitanju je klub iz nižeg dijela tablice španjolskog prvenstva, a tamo bi ga dočekao nekadašnji veznjak Rijeke Alex Fernandez.

Cadiz je protekle sezone jedva osigurao ostanak u ligi i traži pojačanja da iduće ne vodi istu borbu. Benfica bi Ferra rado i prodala s obzirom da na njega više ne računaju, a spremni su i dati ga na posudbu onima koji preuzmu cijelu plaću portugalskog braniča.

Portugalac je mogao s Hajdukom zaigrati skupinu Konferencijske lige i boriti se za naslov, ali Cadiz je očito bolja opcija…

BOMBA NA POLJUDU: HAJDUK DOVODI SENZACIONALNO POJAČANJE!?

Komentari

komentara

« Povratak