ZAR JE TO GRAD KULTURE? Evo što su navijači Rijeke napravili treneru Dinama nakon utakmice!

FOTO:

Dinamo Zagreb došao je na korak do novog naslova prvaka nakon što su jučer na Rujevici slavili 1:2 protiv Rijeke. I to poslije velikog preokreta.

Nakon gola Marka Pjace iz jedanaesterca u 50. minuti za Dinamo su zabijali Bruno Petković, sjajno iz slobodnog udarca u 75., i Arber Hoxha za pobjedu u 89. minuti. Dinamo sad tri kola prije kraja natjecanja ima četiri boda više od drugoplasirane Rijeke.

Podsjetimo, Jakirović je samo dva dana prije možda i odlučujućeg derbija doživio veliku obiteljsku tragediju. U dobi od 68 godina i nakon borbe s teškom bolešću preminula mu je majka. “Odluka obitelji bila je da nastavim raditi, da vodim utakmicu, i to je bila i želja moje mame”, rekao je Jakirović u najavi derbija.

Poslije susreta komentirao je situaciju pred kraj kad je netko s tribina iskoristio njegovu tragediju za obračun s njim. Osoba iza klupe na kojoj su sjedili on i Dinamovi nogometaši psovala mu je majku. U tim trenucima Jakirovića je došao smirivati i Petković.

“Nogometni folklor. Neću sada govoriti što mi je gospodin rekao, to nema smisla. To više govori o njemu”, rekao je Jakirović.

Komentari

komentara

« Povratak