ZAR JE TO HRVATSKI PRVAK? Nećete vjerovati što je izjavio Ante Čačić nakon teškog poraza…

FOTO: HINA

Dinamo Zagreb teško je poražen u sklopu petog kola Lige prvaka. U goste im je došao talijanski prvak AC Milan koji je slavio s visokih 0:4.

Navijačima su svakako porasli apetiti nakon velike pobjede nad Chelseajem u prvom kolu, ali onda je stiglo naglo spuštanje od strane Milana i Salzburga. Treneru Čačiću najviše se zamjera ziheraški pristup protiv Salzburga jer tu je Dinamo uspio uzeti samo jedan bod. Možda i najbolje govore riječi Josipa Drmića koji je čak otvoreno kritizirao taktiku ekipe nakon trećeg kola.

Ante Čačić sigurno ne može biti zadovoljan večerašnjom predstavom, ali za njega je Liga prvaka ipak bonus:

“Dobro smo ušli u utakmicu. No kada dođete u zaostatak protiv ovakve ekipe, teško je igrati. Primili smo gol i onda drugi gol je završio utakmicu. Moram gledati utakmicu kroz cijelu LP. Milan je kvalitetniji od nas, no ne mogu previše zamjeriti igračima. U grešku uđeš jer te natjera kvalitetan protivnik. Rezultat je takav kakav je, idemo dalje.

Ne kalkuliram. Nama je Liga prvaka bonus. Možemo puno toga naučiti, danas su igrali i mladi. To je zalog za budućnost. Počeli smo preskakati i ušli u probleme. Kad smo igrali po zemlji, često smo izlazili gore. Da smo bili mirniji…

No teško je loviti zaostatak protiv ovakve ekipe. U London idemo odigrati dobru utakmicu pa ćemo vidjeti. Imamo četiri boda u skupini s kvalitetnim ekipama. Ne mogu puno toga zamjeriti igračima.”

Komentari

komentara

« Povratak