ZAR JE TO PRAVI RAZLOG? Ante Čačić otkrio zašto je Dinamo opet izgubio…

FOTO: HINA

Ante Čačić uspio je spojiti dva poraza kao trener zagrebačkog Dinama. U utorak su izgubili od Milana u Ligi prvaka, a sada je stigao i prvi poraz ove sezone u prvenstvu. U Gradskom vrtu bolji je bio Osijek.

Trener Dinama Ante Čačić napravio je prije početka susreta sedam izmjena u odnosu na momčad koju je suprotstavio Milanu u susretu Lige prvaka. Poslije ogleda to je objasnio natrpanim rasporedom.

“Teško mi je cjelokupnu utakmicu komentirati, mogu prvo poluvrijeme, slabo sam ostalo vidio. Domaćini su bili svježiji, hitriji i to poluvrijeme je bilo na njihovoj strani. U drugom dijelu kako je vrijeme odmicalo tako se slabije vidjela utakmica. Rekao sam da ćemo patiti kad uđemo u Ligu prvaka. Evidentno je da smo mi odigrali 27 utakmica, a oni 11 manje”, rekao je.

Promjene u momčadi je ovako objasnio:

“Bio sam primoran Šutala ostaviti doma. Ljubičić ima kartone… Ademija sam nastojao sačuvati. Gledajte, tamo gdje smo mi bili u 8. mjesecu, tamo su danas momčadi koje nas prate.”

“Okrećemo se onome što slijedi, za četiri dana je utakmica u Londonu. Ova nam je stigla nakon Hajduka i Milana i nije lako. Prvenstvo ima još puno utakmica i sad smo tu gdje jesmo. Najvažnije je izgurati ovu polusezonu, a onda ćemo vidjeti”, nastavio je pa najavio utakmicu protiv Chelseaja:

“Pripremit ćemo se što je bolje moguće da je tako i odradimo. Domaćin je favorit, to je jasno, ali nema predaje i treba napraviti sve da se izvuče maksimum. Dečki će napraviti što je potrebno, ali nisam siguran hoće li to biti dovoljno za neko veliko iznenađenje.”

Komentari

komentara

« Povratak