ZAR MU JE EGO TOLIKO JAK? Pogledajte sramotni potez Cristiana Ronalda o kojem bruji cijeli nogometni svijet!

FOTO:

Portugal je sa 6:1 razbio Švicarsku u osmini finala Svjetskog prvenstva te se tako sa stilom plasirao u četvrtfinale gdje ga sada čeka Maroko. No, što reći kada se i prije utakmice, pa i za vrijeme, ali i nakon utakmice priča o Cristianu Ronaldu.

Naime, uoči utakmice mnoge fanove je iznenadila objava kako će Cristiano Ronaldo biti na klupi. Izbornik Santos odlučio je prednost dati napadaču Ramosu, a ovaj mu je uzvratio postigavši Hat Trick Švicarcima.

Čak su i za vrijeme utakmice kamere bile uperene prema Ronaldu koji navodno nije bio previše sretan činjenicom da se nalazi na klupi. Junak je tako bio Goncalo Ramos s tri gola, a Cristiano Ronaldo je umjesto njega ušao u igru u zadnjih 20 minuta.

Ronaldo je u igru ušao uz ovacije cijelog stadiona, ali na kraju utakmice napravio je potez koji se neće svidjeti navijačima Portugala. Svi igrači su otišli slaviti s navijačima, a samo je Ronaldo sam otišao u svlačionicu.

Nogometni svijet ne može vjerovati da je Ronaldo tako nisko pao pa sada svi komentiraju kako mu je izbornik Santos povrijedio ego…

Komentari

komentara

« Povratak