ZAR OVAKO GOVORI TRENER DINAMA? Pazite što je Damir Krznar danas izjavio!

FOTO:

Dinamo je ždrijeb skupina Europa lige donio grupu s Genkom, West Hamom i bečkim Rapidom. Sastav i šanse Dinama u takvoj skupini komentirao je trener Damir Krznar.

Podsjećamo, iz svake od osam skupina pobjednik će se izravno plasirati u osminu finala, dok će drugoplasirani klub razigravati za osminu finala s trećeplasiranim momčadima iz skupina Lige prvaka. Trećeplasirani klubovi iz skupina Europa lige uključit će se u nokaut-fazu Konferencijske lige

“Grupa je atraktivna i kompetitivna. Moglo je i puno gore, zadovoljni smo. Vjerujemo da u ovoj grupi možemo biti najbolji mogući. Pokušat ćemo doći do prve dvije pozicije, koje vode u nokaut-fazu Europa lige, ali i treća, koja jamči nastavak europskog natjecanja u Konferencijskoj ligi, jedan je od ciljeva.”

Žalite li što niste uspjeli plasirati se u skupinu Lige prvaka?

“Priča o Ligi prvaka je gotova. Mi smo se domogli primarnog cilja za ovu sezonu, a to je sudjelovanje u skupini euro-kupa. Prošle sezone bilo je razočaranje što nismo uspjeli plasirati se u Ligu prvaka, ali je na kraju od toga u Europa ligi ispala najuspješnija europska sezona u novijoj povijesti kluba.”

Komentari

komentara

« Povratak