ZAR OVO RADI VELIKI KLUB? Inter zbog Lukakua ostaje bez dva ključna igrača!?

FOTO:

Talijanski nogometni velikan Inter Milano samo je jedan u nizu poznatih klubova koji se nalaze u golemim financijskim problemima.

Talijanski nogometni velikan Inter Milano samo je jedan u nizu poznatih klubova koji se nalaze u golemim financijskim problemima. Nedavno je objavljeno kako će doći do gašenja kineskog kluba Jiangsu Suninga koji se natječe u prvoj ligi. No, sada će problemi opaliti i Inter.

Naime, Corriere dello Sport piše kako je Inter zakasnio s uplatom rate za Romelua Lukakua i kako bi sada mogli itekako ispaštati. Inter je morao uplatiti 4.5 milijuna eura Unitedu zbog jednog od bonusa ugrađenih u transfer Lukakua i Englezi bi se sada mogli odlučiti radikalan istup.

United ima pravo tražiti isplatu punog iznosa transfera ako Inter kasni s bilo kojom ratom ili isplatom bonusa. Inter je dužan Unitedu još nemalih 45 milijuna eura od 80 milijuna koliko su ga platili. Talijani to, u ovom trenutku, ne mogu podmiriti i United, prema Corriereu, planira uzeti nekog od igrača za kompenzaciju.

Navodno su zainteresirani za Milana Škriniara ili Lautara Martineza, a Corriere tvrdi da Inter u ovom slučaju nema previše izbora. Unitedu pak igraju svakakve kombinacije, mogli bi, recimo, uzeti Lautara za 111 milijuna eura, kolika mu je odštetna klauzula i ona bi bila umanjena za tih 45 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak