ZAR SE I ON VRAĆA IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Platili ga pravo bogatstvo, a on odlazi nakon samo šest mjeseci!?

FOTO:

Hoćemo li uskoro gledati masovni egzodus iz Saudijske Arabije što se tiče velikih nogometaša? Engleski veznjak, Jordan Henderson, kao da je pokrenuo lavinu.

Naime, bivši igrač Liverpoola jedva je izdržao pola godine u Saudijskoj Arabiji, a zbog pritiska obitelji morao se vratiti nazad u Europu. Podsjetimo, njega je kupio Al-Ettifaq za 14 milijuna eura, ali prema posljednjim informacijama na kraju neće imati zaradu jer je došlo do raskida ugovora. Vrlo brzo potom je potpisao za nizozemski Ajax.

A u Europu bi se mogao vratiti još jedan veliki igrač. Naime, vodeći svjetski mediji izvještavaju kako 28-godišnji Srbin Sergej Milinković-Savić razmišlja po povratku u Europu!

Bivši as Lazija susreo se s bivšim suigračima na aerodromu u Riyadhu te im je kazao kako u mnogo nedostaju. Čak je spomenuo kako se želi vratiti u Lazio. To je pokrenulo lavinu špekulacija kako će se SMS u narednim danima vratiti u Italiju. Možda čak i nazad u Lazio.

Podsjećamo, Al-Hilal ga je kupio za 40 milijuna eura. On je trenutno peti najveći transfer u povijesti kluba, a ispred njega su samo Aleksandar Mitrović (52.6 m), Ruben Neves (55 m), Malcom (60 m) i naravno, Neymar (90 m).

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak