ZAR SE I ON VRAĆA U DINAMO? Evo tko trenira u Maksimiru!

FOTO:

Dugo će se pamtiti čudnovati ljetni prijelazni rok ove godine, a posebice se to odnosi na zagrebački Dinamo. Aktualni hrvatski prvak veći dio tog ljetnog perioda je bome naljutio svoje fanove zbog slabe akcije što se tiče pojačanja/prinova.

Zvuči nestvarni, ali Dinamo je do 21. srpnja doveo tek francuskog stopera Maxime Bernauera za kojeg se već onda šuškalo kako ipak nije materijal za HNL prvaka. Tek nakon toga stigli su Takuro Kaneko iz Japana i Bogdan Mihajličenko, lijevi bek iz Anderlechta. A onda pravi show u finišu prijelaznog roka u obliku Ademija, Halilovića, Vidovića, Stojkovića i Kačavende.

A pazite sad ovo, prema pisanju Germanijaka je li izgledan povratak još jednog poznatog igrača? Naime, u Zagrebu trenutno trenira 33-godišnji francuski stoper Kevin Theophile-Catherine kojem je istekao ugovor prvog srpnja. Novi klub još uvijek nije pronašao pa se našao u Zagrebu i navodno Jakirović ne bi imao ništa protiv njegovog povratka.

Kad mu je ljetos istekao ugovor, Dinamo mu nije ponudio novi po istim uvjetima, Kevin Theophile tražio je novi klub, imao je nekih ponuda i činilo se da će ubrzo naći novu sredinu.

Međutim, ostao je 34-godišnji stoper bez kluba, ali je ostao i u Zagrebu. Uz neke kraće odlaske iz Hrvatske, čitavo je vrijeme ovdje, trenira s privatnim trenerom i čeka angažman. Da stvar bude bolje, KTC trenira s Dinamovim kondicijskim trenerom Stipom Marinom, članom Jakirovićeva stožera, mogao bi spremno dočekati Dinamov poziv pa, eto, i tu je poveznica.

Hoće li do toga i doći, vidjet ćemo idućih dana. U svakom slučaju, Kevin Theophile je tu, trenira u Zagrebu, čeka pravu priliku za povratak na teren, a kako se može doznati iz nogometnih krugova, sigurno ne bi bio imun na Dinamov poziv.

Komentari

komentara

« Povratak