ZASLUŽIO JE: Hrvatski trener, Ivan Jurić, od ljeta preuzima talijanskog velikana!

FOTO:

Hrvatski trener, Ivan Jurić, radi fantastičan posao na klupi Hellas Verone. Sinoćnji trijumf protiv aktualnog prvaka Juventusa donio je još samo jednu potvrdu. Verona je tom pobjedom skočila na fantastično šesto mjesto koje im garantira kvalifikacije za Europsku ligu.

No, teško je za očekivati da će Jurić i iduće sezone voditi Veronu. Naime, talijanski mediji danas pišu kako će rođeni Splićanin preuzeti talijanskog velikana. Točnije, Sky Sport piše kako je Napoli opasno zagrizao za hrvatskog trenera.

Gazda Napolija, De Laurentiis, nije zadoovljan s onim što radi Gennaro Gattuso, a novi šok današnji je poraz od Leccea na domaćem terenu. Napoli je izgubio 2:3.

44-godišnji strateg trenersku karijeru započeo je kao asistent u Interu i Palermu, a prvi samostalni posao imao je u Mantovi. Još je vodio Crotone, Genou i sad Hellas Veronu s kojom bilježi fantastične rezultate.

Podsjetimo, već je ranije dogovoreno transfer bivšeg dinamovca, Amira Rrahmanija, koji će od ljeta postati igrač Napolija. S njim će, kako stvari stoje, u paketu doći i Ivan Jurić.

SRAMOTNO PONAŠANJE TUDORA: PAZITE ŠTO JE TRENER HAJDUKA RADIO VRATARU LOKOMOTIVE!

Komentari

komentara

« Povratak