ZAŠTO STRANAC PORED DOMAĆIH? Hajduk želi vratara iz Južne Amerike!

FOTO:

Hajduk Split još uvijek nije pronašao novog trenera, a navijači su sve više nervozniji jer se dogodio pravi kolaps oko Ivana Jurića koji je na kraju odbio klubu Hajduka.

Nema ni službenih potvrda o pojačanjima, pa su tako simpatizeri Bijelih osuđeni na transfer špekulacije. I sada baš takva priča stigla je do Splita. Naime, u južnoameričkim medijima pojavila se informacija da je Hajduk zainteresiran za dovođenje peruanskog golmana Franca Saravije (25), koji trenutno brani za Club Alianza Lima, koji je 25 puta osvajao prvenstvo Perua. Pojedini mediji izvještavaju da je Hajduk već poslao ponudu za njega, ali ta informacija nije potvrđena.

Priča o ovom potencijalnom transferu ne zvuči previše logično kad se uzme u obzir da su u klubu Ivan Lučić i Lovre Kalinić, a Peruanac nije više ni toliko mlad vratar i takvih Hajduk ima nekoliko u svom kadru.

Saravia je u karijeri upisao 42 nastupa te je 19 puta sačuvao svoju mrežu. Prošle sezone bio je drugi vratar kluba, ali je nastupio u tri utakmice Cope Libertadores, najjačeg klupskog natjecanja u Južnoj Americi.

Njegov agent, poznat kao jedan od najutjecajnijih u Južnoj Americi, Argentinac je hrvatskog porijekla Fernando Felicevich. On je upravljao cijelom karijerom Alexisa Sancheza i ostvario brojne višemilijunske transfere s južnoameričkim igračima. Prema Transfermarktu, Saravia vrijedi 450 tisuća eura, no nije poznato dokad traje njegov ugovor s peruanskim klubom.

 

Komentari

komentara

« Povratak