ZATO JE JEDAN OD NAJVEĆIH HRVATA IKADA: Evo tko se pojavio na prvom treningu reprezentacije!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je u Rijeci na Rujevici pod budnim okom izbornika Zlatka Dalića odradila prvi trening uoči odlaska na Euro.

Na prvom treningu nije bilo planirano vidjeti Ivana Perišića koji je imao slobodno, ali igrač splitskog Hajduka pak se pojavio na prvom treningu! Perišić je još jednom pokazao zašto ga se smatra jednim od najvećih profesionalaca u svijetu nogometa.

Podsjetimo, Perišić je za Hajduk ovog proljeća upisao osam nastupa, a ima i jedan pogodak. Odigrao je 289 minuta. Ove sezone Perišić je ukupno upisao 14 nastupa, od čega šest za Tottenham prošle jeseni. Nakon toga je potrgao križne ligamente koljena, no sada bi trebao biti spreman za Europsko prvenstvo s Hrvatskom.

Reprezentacija Zlatka Dalića u skupini je sa Španjolskom, Italijom i Albanijom, a turnir otvara 15. lipnja protiv Španjolske u Münchenu. Reprezentativci, i dalje u nepotpunom sastavu, okupili su se jučer u Zagrebu, a danas su na riječkoj Rujevici odradili prvi trening.

Vatreni nakon Španjolske imaju susret protiv Albanije, a u treće kolu igrat će protiv Italije koja nikad u povijesti nije svladala Hrvatsku.

Komentari

komentara

« Povratak