ZATO JE NAJBOLJI VRATAR: Pogledajte čudesnu obranu Alissona u 92. minuti s kojom je spasio Liverpool!

FOTO:

Liga prvaka je danas bila uistinu spektakularna! Vidjeli smo nevjerojatne promjene na tablicama, a mnogi navijači danas će teško zaspati. Prije svega se misli na Talijane, navijače Intera i Napolija koji su lansirani u Europsku ligu! No, na Anfieldu je sve moglo biti drugačije! Glavna faca je Alisson Becker!

Naime, igrala se 92. minuta na Anfieldu, a Liverpool je imao toliko potrebnih 1:0 za prolazak u nokaut fazu Lige prvaka. No, Napoli je imao fantastičnu priliku preko umalo heroja i jokera s klupe zvanog Arkadiusz Milik. Poljski napadač nekako je uspio doći pred Alissona Beckera. Naizgled je to bila jednostavna situacija i Milik je dobro opalio loptu, ali Becker je to fantastično obranio i tako odveo Liverpool u nokaut fazu, a Napoli poslao u Europsku ligu.

Podsjetimo, Jurgen Klopp inzistirao je na dovođenju svjetske klase za vratara, a to je Alisson! Liverpool je iskrcao oko 62 milijuna eura Romi za njegove usluge i zasad to izgleda kao pun pogodak. Upravo je vratar donio nokaut fazu, a Liverpool se nalazi na vrhu tablice u Premiershipu.

Komentari

komentara

« Povratak