ZATO SI VELIKAN: Ibrahimović otkrio zašto prošlog ljeta nije otišao u mirovinu

FOTO:

Švedski velikan, Zlatan Ibrahimović, nakon devet odigranih kola nalazi se na prvom mjestu ljestvice najboljih strijelaca (10 golova) u Serie A. ‘Ibrakadabra’ je uistinu jedinstven…

Napadač Milana tako je u razgovoru za Sky Sports otkrio kako se prošlog ljeta odlučio na umirovljenje ali se ipak predomislio potpisavši novi jednogodišnji ugovor:

“Trener Pioli me pitao što namjeravam učiniti i rekao sam mu da neću nastaviti. Da je dosta. Obitelj mi je važna, a ovdje sam sam, ovo je žrtva. U redu je bilo šest mjeseci, ali ne želim ovdje ostati još godinu dana. Pioli mi je rekao da poštuje moju odluku. Sljedeći dan smo opet pričali, rekao sam mu da idem u mirovinu, da zaboravi na poboljšani ugovor jer mi to nije bitno u ovim godinama. Onda se nešto promijenilo. Nisam htio da mi kasnije bude žao, nazvao sam Milan i odlučio ipak nastaviti, no prvotno sam bio uvjeren da idem u mirovinu. Već u Manchester Unitedu sam razmišljao o mirovini, imao sam 35 ili 36 godina.”

Ibrahimović može s razlogom reći kako ima čudesnu sezonu s obzirom da je igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG i Manchester United. Razlog povratka u Milan posve je jasan:

“Umjesto da sam stigao u ekipu koja je već u vrhu, bolje je doći u ekipu i dovesti je u vrh. Da sam se toga bojao, ne bih produljio. Prije 10 godina sam imao drugi status i ego, ali danas imam više iskustva, bolje razumijem situaciju.”

 

Komentari

komentara

« Povratak