ZAVIST JE GADNA STVAR: Daily Mail se rugao hrvatskoj proslavi pa izazvao brojne kritike čitatelja!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Zagreb i Hrvatska su Vatrenima na Trgu bana Jelačića priredili još jedan veliki doček!

Zavidni Englezi

Britanski Daily Mail jučer je objavio tekst kojim se htio narugati slavlju hrvatskih igrača i navijača nakon pobjede protiv Maroka u utakmici za broncu.

Daily Mail tako u naslovu piše:

„Slave kao da su osvojili prokleti turnir! Navijači opisali Hrvatsku kao sramotu zbog divlje reakcije nakon osvajanja trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu i jer je njena cijela klupa utrčala na teren da bi proslavila pobjedu protiv Maroka.”

Dalje u tekstu navodi kako Hrvate ismijavaju korisnici društvenih mreža. Pri tom su kao primjer uzeli tweet u kojem se navodi da su hrvatski igrači plakali zbog drugog mjesta prije četiri godine, a da sad slave treće. Drugi navodi da hrvatski igrači slave kao da su osvojili Svjetsko prvenstvo, a ne pobijedili u najbeznačajnijoj utakmici na svijetu, a i preostali objavljeni su na tom tragu.

Nakon objave ovog teksta, uslijedile su reakcije čitatelja, a većina se ne slaže s napisanim:

„Zašutite i pustite ih da slave”

„Završili su turnir ispred nekih nepoznatih reprezentacija kao što su Njemačka, Španjolska, Portugal, Belgija, Nizozemska, Engleska, Brazil. Neka slave kako žele. Čestitam”,

„Engleska bi imali državni praznik dug 20 tjedana da je završila treća”,

„Meni ovo zvuči kao ljubomora”,

„Imaju svako pravo na proslavu jer su dali 100 posto u svakoj utakmici i zauzeli su treće mjesto. Bila bi sramota da nisu pokazali emociju nakon toga”

„Samo dvije zemlje mogu se (pokušati) rugati Hrvatskoj: Francuska i Argentina. Ako vaša zemlja nije treća na planetu, zašutite i pustite ih da slave!”,

„Ono što je sramotno jest to da Engleska nije bila na postolju od 1966., a Hrvatska je to napravila triput u posljednjih 25 godina”,

„I trebali bi slaviti. Zemlja koja ima 3.9 milijuna stanovnika je treća i to je veliki uspjeh”, neki su od komentara koji su dobili najveći broj reakcija po objavi.

Komentari

komentara

« Povratak