ZAVRŠILA AVANTURA U ŠKOTSKOJ: Borna Barišić nakon šest godina mijenja klub!

FOTO:

31-godišnji hrvatski nogometaš, Borna Barišić, od danas više nije igrač škotskog velikana Glasgow Rangersa, objavili su iz kluba putem društvenih mreža.

Momak iz Osijeka proveo je čak šest godina u Rangersima gdje je osvojio tri trofeja. Upisao je 236 nastupa, deset pogodaka i 54 asistencije te osvojio tri trofeja. Bio je prvotimac u finalu Europa lige 2022., kada su Rangersi nakon jedanaesteraca izgubili od Eintracht Frankfurta.

Osim toga, uz njega klub su napustili i Ryan Jack, John Lundstram, Jon McLaughlin te Kemar Roofe. Svima je istekao ugovor, a klub je o svakom igraču objavio video na društvenim mrežama, pa je tako jedan posvećen i Barišiću, a možete ga vidjeti ispod. U minutu i pol saželi su Barišićev dolazak iz Osijeka 2018. za 2.45 milijuna eura, par pogodaka i asistencija te podizanja pehara.

Barišić je ranije u karijeri nastupao za BSK iz Bijelog Brda, Dinamo, Lokomotivu i Osijek, a proteklih mjeseci pisalo se da će nakon Rangersa potpisati dvogodišnji ugovor s Trabzonsporom, čiji su članovi hrvatski nogometaši Mislav Oršić i Tonio Teklić.

https://x.com/RangersFC/status/1796844585420984560

Komentari

komentara

« Povratak