Zbog kronične ozljede gležnja u 30. godini se umirovio bivši igrač Atletico Madrida

FOTO:

Španjolski nogometaš Ignacio Camacho umirovio se u 30. godini života zbog neizdržive boli u gležnju lijeve noge. Posljednji klub za koji je igrao bio je njemački Wolfsburg, u koji je stigao 2017. godine iz redova Malage. (index.hr)

U službenoj utakmici nije igrao od rujna 2018. godine, a mjesec dana kasnije podvrgnut je operaciji. Operativni zahvat je ponovio u siječnju 2019. godine, a iako je istog ljeta nastupio u prijateljskoj utakmici, ponovno je obnovio neugodnu ozljedu.

Čak je posebno za njega izrađena ortopedska obuća koja je smanjivala utjecaj težine njegova tijela i repozicionirala je na drugu nogu. Ipak, ni to nije bilo rješenje.

Wolfsburg je pokazao ogromno strpljenje i čekao je igrača nakon svake odrađene rehabilitacije, ali Camacho je odlučio presjeći vrpcu i otići u preuranjenu mirovinu.

Camacho je odigrao i jedan susret za španjolsku reprezentaciju, a izdanak je akademije Atletico Madrida. Jedan je od posljednjih velikih igrača koje je akademija proizvela uz Saula Nigueza i Kokea.

Komentari

komentara

« Povratak