ZBOGOM DINAMO: Evo tko odlazi iz Maksimira!

FOTO:

Još ljetos se žestoko pisalo kako postoji velika gužva u svlačionici Dinama. Iz kluba su otišli Bartol Franjić, Amer Gojak, Komnen Andrić i Iyayi Atiemwen, a od novih igrača stigli su Josip Drmić, Boško Šutalo i Robert Ljubičić.

A kako prenose Sportske novosti, očekuju se nove promjene u kadru. Naime, pred odlaskom iz Dinama je stoperski duo Emir Dilaver i Kevin Theophile-Catherin kojem se sprema sporazumni raskid ugovora. Dinamo bi onda mogao krenuti po novog stopera ukoliko dođe do prodaje Josipa Šutala, a o tome se jako puno pisalo ranije.

Što se tiče odlazaka na posudbu, i tu će biti akcije. Naime, SN pišu kako će se na posudbe zaputiti igrači koji nisu puno igrali u jesenskom dijelu sezone, a tu prvenstveno spadaju Antonio Marin i Danijel Štefulj. Obojica imaju potencijal pa je šteta da vrijeme provode na klupi za pričuve. Isti izvor tvrdi kako bi se dvojac mogao zaputiti u Rijeku, Slaven Belupo ili Šibenik.

Isto tako treba opet istaknuti kako ne treba isključiti mogućnost da netko iz Dinama napravi veliki izlazni transfer. A to se posebno odnosi na reprezentativce Livakovića, Josipa Šutala, Mislava Oršića Brune Petkovića. Modri praktički sigurno mogu očekivati ponude za navedene igrače…

Inače, Dinamo će pripreme odraditi u Rovinju, a nastavak sezone ih očekuje 21. siječnja protiv Gorice.

Komentari

komentara

« Povratak