Zdravko Mamić javno na Facebooku objavio plaće Bjelice i stožera: Game over

FOTO:

Zdravko Mamić javio se na svom Facebooku na temu rezanja plaća u Dinamu zbog čega je nastao pravi kaos kod hrvatskog prvaka. Poslom su platili suradnici trenera Nenada Bjelice.

Gazda kluba, koji se u Međugorju skriva od presude za tešku pljačku tog kluba, objavio je fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera GNK Dinamo u zadnjih 20 mjeseci. Mamić je grafiku s plaćama stručnog stožera popratio porukom “Game over.”

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over”, napisao je Mamić.

Podsjetimo, prošloga tjedna započela su previranja kod Modrih. Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem te stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa.

Dinamo je promptno potjerao Bjeličin stožer, time vjerojatno i trenera koji je klubu donio najveće uspjehe u zadnjih 30 godina.

Komentari

komentara

« Povratak