ZDRAVKO MAMIĆ OTKRIVA: “Dolazim u Srbiju zbog Crvene Zvezde!”

FOTO:

Postoji šansa da u eliminacijskoj fazi, u šesnaestini finala, Zvezda izvuće Dinamo, što bi svakako bio najveći derbi Europa lige ove sezone. Tom su prilikom novinari srpskog Informera tražili mišljenje Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika Dinama, a danas takozvane sive eminencije kluba i bjegunca pred hrvatskom pravdom. (net.hr)

U uvodu teksta Mamića nazivaju “predsjednikom Dinama”, a dakako odmah su ga pitali nada li se da će Dinamo izvući Zvezdu. “Ne bih volio da se sretnemo u nokaut fazi, jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Europa ligi. Pored toga, koliko god bih se radovao pobjedi protiv Zvezde, toliko ne bih volio da riskiram da Dinamo izgubi od nje”, veli Mamić.

No, kaže i kako je sretan što je Zvezda prošla dalje: “Ipak, radujem se Zvezdinom uspjehu iz jednostavnog razloga što sam sretan zbog uspjeha svih klubova sa prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-bijeli igraju značajnu ulogu u Europi”, nastavlja Mamić.

Najavio je, kako tvrdi Informer, da će doći na utakmicu Zvezde i da će tražiti od sprskih vlasti da mu garantiraju sigurnost.

Komentari

komentara

« Povratak