ZDRAVKO OPET U AKCIJI: Mamić se ovog puta dotaknuo Hajduka!

FOTO:

Bivši gazda zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, jako je aktivan posljednjih mjesec dana na svom Facebook profilu.

Zdravko redovito svakodnevno objavljuje nevjerojatne informacije pa mnogi tvrde kako je postao pravi reformator hrvatskog pravosuđa. Bivši glavni čovjek hrvatskog velikana i dalje tvrdi kako mu pakiraju jer je uspješan i jer je od Dinama stvorio brend.

No, sada se odlučio dotaknuti Hajduka pa je tako usporedio transfere Nike Kranjčara i Luke Modrića. Podsjetimo, Kranjčar je tijekom ljetnog prijelaznog roka završio u engleskom Portsmouthu, dok je Modrić dvije godine kasnije otišao u Tottenham. Zdravko je napisao:

“TKO SMJEŠTA MAMIĆIMA / DRUGI DIO
Koliko su se sile zla okomile uništiti Dinamo i mene najbolje govori sljedeća usporedba velikih transfera igrača iz dva hrvatska kluba u Englesku – Nike Kranjčara iz Hajduka u Portsmouth i Luke Modrića u Tottenham. Hajduk je igrača tržišne vrijednosti 5,4 mil € prodao tako što je klub dobio samo 600 tisuća eura, a ja sam Modrića vrijednog 9 milijuna eura prodao tako da je Dinamo dobio 11 milijuna eura. U Hajdukovom transferu igrač je dobio više od transfera nego klub iako je iznos smiješan kao naše krivosuđe, a da su u Hrvatskoj platili porez podaci ne postoje, dok su Luka i Dinamo u proračun uplatili milijune. Mene osuđuju, a ove tipove koji ne bi mogli prodati bocu vode u pustinji slave. Ovako su radili u Hrvatskoj svi osim Zdravka Mamića, zato su im rezultati takvi kakvi jesu. Zašto ih se ne istražuje? PODIJELITE ZA ISTINU!”

Komentari

komentara

« Povratak