ŽESTOK, ALI PRAVI ODGOVOR? Marquinhos sa stilom spustio Messiju!

FOTO:

Brazil je sinoć osvojio Copa Americu, a neki su još tijekom turnira tvrdili kako je sve namješteno. Da, jedan od takvih je i Lionel Messi, ponajbolji nogometaš na svijetu. Argentinac tvrdi kako južnoamerički savez napravio baš sve kako bi Brazil postao pobjednik.

Takvi komentari nisu najbolje sjeli CONMEBOL-u (tamošnji nogometni savez) pa su tako ljutito odgovorili Messiju, a i jučer se pojavila informacija kako bi Messi mogao biti žestoko kažnjen zbog otvornih strelica. A sada su na red došli igrači Brazila.  Jedan od njih je Marquinhos, odlični stoper PSG-a koji se već nekoliko puta sreo s Messijem na terenu.

“Mnogo toga je išlo u njegovu korist kad je nosio dres Barcelone ili Argentine. Naravno, onda nisam vidio da se žalio na suđenje”, oštro je započeo Marqunhos pa nastavlja:

“Izgubio je, mora to prihvatiti i krenuti dalje. Frustrirajuće je igrati protiv igrača takve kvalitete, on je ipak zvijezda kojoj se divi cijeli svijet. No, suci su Messija itekako favorizirali u Barceloni i Argentini”, rekao je brazilski stoper.

Kada bacimo pogled u posljednjih desetak godina, čini se kako Marquinhos itekako zna što govori. Svi se dobro sjećaju skandalnoznog suđenja na utakmici Chelsea – Barcelona kada su ‘Plavci’ trebali dobiti nekoliko jedanaesteraca, ali je Ovrebo sve to ignorirao. Marquinhos se također dotaknuo dvoboja između Barcelone i PSG-a iz 2017. godine kada su Messi i društvo prošli Francuze u posljednjoj minuti. I na toj utakmici je bilo nekoliko čudnih odluka koje su išle u korist Barcelone.

SVE JE BLIŽE ODLASKU: TALIJANI TVRDE DA MANDŽUKIĆ ODLAZI U OVAJ ENGLESKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak