ŽESTOKE REAKCIJE: Evo kako su talijanski mediji popljuvali Atalantu!

FOTO: Filip Kos/PIXSELL

Bila je to čarobna noć u Maksimiru. Modri su srušili jaku talijansku Atalantu i tako odmah u prvom kolu došli do velika tri boda. Možemo li se nadati novom proljeću u Europi? Naravno da možemo! Ali zato dolaze lude reakcije iz Italije, koje prenose Sportske novosti.

“Debi iz noćne more Atalante, rastrgani 4:0 od Dinama prevođenog Olmom i Oršićem“, naslov je na portalu Gazzette dello Sport.

Izvadili su talijanski mediji zanimljive podatke, da je to najteži poraz Talijana u skupinama Lige prvaka od Rominih 1:6 u Barceloni u studenom 2015. godine, da je Atalanta u 36. utakmici u Europi prvi put primila četiri ili više pogodaka…

“Noćna mora Atalante”, piše i Sport Mediaset, a isti je naslov i na tekstu Corriere dello Sport, kao, uostalom i na Sky Sport Italia.

Naglašavaju talijanski mediji da je Dinamo do dvoboja s Atalantom nanizao čak 11 uzastopnih poraza u skupinama Lige prvaka i tu činjenicu naglašavaju kako bi istaknuli težinu poraza njihova predstavnika.

“Dinamo je igrao poput Barcelone, a Atalanta je bila poput Pepeljuge, izgubljena na velikom balu…”, jedan je od zanimljivijih komentara navijača Atalante na forumima.

LOVA DO KROVA: EVO KOLIKO JE DINAMO ZARADIO RAZBIJANJEM ATALANTE!

USTANITE I ZAPLJEŠĆITE: Na ovu sliku je ponosna cijela Hrvatska!

Komentari

komentara

« Povratak